Πόσες φορές τη μέρα σκέφτεται το sex μια γυναίκα;

Πόσες φορές τη μέρα σκέφτεται το sex μια γυναίκα;

Μια έρευνα πάνω στο sex πραγματοποίησαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο. Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 165 γυναικών και 120 ανδρών ηλικίας από 18 έως 25 ετών, απέδειξε ότι δεν είναι μόνο οι άνδρες εκείνοι που σκέφτονται διαρκώς το sex.

Οι γυναίκες –όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται- σκέφτονται το sex περίπου 10 φορές την ημέρα. Οι Αμερικάνοι επιστήμονες μέσα στο συμπέρασμά τους συμπεριλαμβάνουν και τις ερωτικές εικόνες, τις αναμνήσεις και άλλα ερεθίσματα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην έρευνα συμμετείχαν γυναίκες και παντρεμένες και ανύπανδρες και ελεύθερες και άλλες σε σχέση.

Όσο για το ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες και αγαπημένες φαντασιώσεις των γυναικών σχετικά με το sex; Οι γυναίκες σύμφωνα με το αποτέλεσμα της έρευνας του Πανεπιστημίου του Οχάιο φαντασιώνονται το στοματικό sex καθώς και το sex σε ασυνήθιστα μέρη. Οι δημόσιοι χώροι ή τα μέρη στα οποία κανένας δεν πηγαίνει για να κάνει sex είναι εκείνα που εξάπτουν τη γυναικεία φαντασία.

Σύμφωνα, μάλιστα, με άλλη μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ, ο αυνανισμός είναι πρώτος στην λίστα των ερωτικών φαντασιώσεων των γυναικών. Το εν λόγω θέμα, όπως βεβαίως και τα περισσότερα που θέματα γύρω από το sex, οι γυναίκες αποφεύγουν να το συζητούν δημοσίως.

Σχετικά με το θέμα του στοματικού sex πάντως αρκετοί και αρκετές έχουν κατά καιρούς αναρωτηθεί αν θεωρείται sex δεδομένου ότι δεν υπάρχει διείσδυση. Το στοματικό sex όπως απαντούν οι ειδικοί είναι sex αλλά σε άλλη μορφή. Μπορεί μια νεαρή γυναίκα να μην χάνει απαραίτητα την παρθενιά της ή να μένει έγκυος από το στοματικό sex αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι sex. Και φυσικά το στοματικό sex δεν είναι ασφαλέστερο από το κανονικό sex σε ό,τι έχει να κάνει με τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Το στοματικό sex είναι sex χωρίς κανενός είδους προφύλαξη. Κάπως έτσι αν με τη χρήση προφυλακτικού στο κανονικό sex μπορεί κάποιος να είναι ασφαλής ότι δεν θα κολλήσει HIV, με το στοματικό sex δεν έχει κανενός είδους ασφάλεια. Ακόμη, με το στοματικό sex μεταδίδονται αν όχι όλα σίγουρα τα περισσότερα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Share This

Leave a Comment