Μουσική για sex πολύ sex…

Μουσική για sex πολύ sex…

Είναι κάποια μουσικά κομμάτια και τραγούδια που σε κάνουν πραγματικά να σκέφτεσαι ερωτικές σκηνές όσο κι αν η φαντασία σου δεν είναι και η πιο εκπαιδευμένη σε μια τέτοια κατεύθυνση. Η μουσική πάντα βοηθάει την ατμόσφαιρα και τη διάθεση. Δεν θα ακούσετε κλασική μουσική στο party και δεν θα ακούσετε ελληνικά λαϊκά μια βροχερή μέρα που θα την περάσετε με καφέ στο τζάκι. Το sex έχει τη μουσική του και εμείς μέρες που είναι (aka 14 Φεβρουαρίου) είπαμε να σας φτιάξουμε μια play list γιατί πού χρόνος να τα προλάβετε όλα…

-“I just don’t know what to do with myself” – White Stripes

Το video clip και μόνο θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει γρήγορα. Χορός αισθησιακός πάνω σε γόβες και οι εναλλαγές στην ένταση σωστή ερωτική πράξη.

-“Let’s get it on” – Marvin Gaye

Διαχρονικό sexy κομμάτι. Ενδείκνυται για τις στιγμές πριν βρεθείτε στο κρεβάτι. Εκεί δηλαδή που μπαίνετε στο mood.

-“I want you” – Elvis Costello

Γιατί πόσο πιο ξεκάθαρα να εκφράσει τον εαυτό του κανείς; Πολυφορεμένο βέβαια αν σκεφθείτε όλες εκείνες τις ερωτικές σκηνές του κινηματογράφου.

-“I wanna be yours” – Arctic Monkeys 

“You call the shots babe / I just wanna be yours”… Τόσο τέλειο και sexy. Αργό και σε συνδυασμό με τη βραχνή φωνή του Turner, σκέτη κόλαση.

-“Damn your eyes” -Alex Clare

Το έχουμε αγαπήσει από τη φωνή της Etta James αλλά το έχουμε λατρέψει από τη φωνή του Alex Clare. Sexy, sexy, sexy… ίσως ο ύμνος.

-“Slow down” -Morcheeba

Ο αισθησιασμός στο μεγαλείο του… Θα πάει την ερωτική σας συνεύρεση σε άλλη διάσταση.

-“Bilingual” – Jose Nunez feat. Tania

Δεν θα πούμε τίποτα για να σας κάνουμε να το ακούσετε. Προσέξτε τους στίχους και θα μας καταλάβετε… OMG!

Share This

Leave a Comment