Ένα νέο sex robot είναι εδώ: πες γεια στη Solana!

Ένα νέο sex robot είναι εδώ: πες γεια στη Solana!

Ήταν περίπου πριν από έναν χρόνο όταν η εταιρεία Real Doll έβγαλε στην αγορά το πρώτο της ρομπότ σεξουαλικών σχέσεων με την ονομασία Harmony. Για πολλούς υπήρξε μια συγκλονιστική εμπειρία η θέαση ενός τέτοιου προϊόντος. Ένα ανθρωποειδές, μια τεχνητή μορφή ζωής ως εργαλείο του sex. Σήμερα, έναν χρόνο μετά, η ανανεωμένη Harmony έρχεται με νέο λειτουργικό, άλλο πρόσωπο και πολλούς νέους φίλους!
Ο δημιουργός της Harmony, Matt McMullen σχεδίαζε να βγάλει στην αγορά την ανανεωμένη Harmony στα τέλη του 2017. Οι αλλαγές της θα ήταν πολλές και σοβαρές. Το λειτουργικό της σύστημα θα μπορούσε να δέχεται εντολές μέσω Android εφαρμογής. Μάλιστα, ο ίδιος σκεφτόταν και τη δημιουργία ενός ανθρωποειδούς γένους αρσενικού και όχι μόνο αφού έκανε λόγο για διαφορετικές παραλλαγές φύλου. Η Harmony πάντως θα εξελισσόταν σε τεχνητή γυναίκα με αναλογίες star της παγκόσμιας πορνογραφίας.

Ο Matt McMullen δεν κατάφερε να έχει έτοιμη την Harmony στα τέλη του 2017. Η ομάδα του και ο ίδιος δουλεύουν σκληρά ώστε να βγάλουν στην αγορά την ανανεωμένη κούκλα του sex στο τέλος αυτού του μήνα. Το robot όπως εκτιμάται θα κοστίζει 8.000 – 10.000 δολάρια περίπου.

Ο Christofer Trout είχε τη χαρά να γνωρίσει την ανανεωμένη Harmony, σε μια παρουσίαση για λίγους και γράφει την κριτική του στο Εngadget. Στην πραγματικότητα πρόκειται για το ίδιο robot με τη διαφορά ότι τώρα υπάρχει η επιλογή του τηλεχειρισμού. Στην πρώτη επίδειξη η Harmony ήταν στην αυτόνομη λειτουργία. Όπως αναφέρει ο ίδιος, είχε την επιλογή να υπαγορεύσει στην Harmony όλα όσα είπε αλλά και να ρυθμίσει τις κινήσεις της και τις εκφράσεις του προσώπου της. Με τις διαφωνίες να γίνονται όλο και πιο έντονες για το κατά πόσο είναι ηθικό να χρησιμοποιεί κανείς ένα τέτοιο robot, εκείνο που κανείς δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει δεν είναι άλλο από την τεχνολογική εξέλιξη. Ο δημιουργός της Solana, όπως θα ονομάζεται η ανανεωμένη Harmony δίνει στον κάτοχό της ακόμη και την επιλογή να της αλλάξει χαρακτηριστικά, αφού το πρόσωπο τους robot είναι από σιλικόνη και αυτή τη φορά μπορεί να αφαιρείται εύκολα για να αντικατασταθεί από άλλο. Το ίδιο τα μαλλιά, η φωνή και οι προτιμήσεις στο sex… Μια γυναίκα που δεν τη βαριέσαι ποτέ δηλαδή…

Share This

Leave a Comment