Ανανεώστε τη σχέση σας βλέποντας πορνό

Ανανεώστε τη σχέση σας βλέποντας πορνό

Αρκετοί πιστεύουν ότι το πορνό βομβαρδίζει μια σχέση με μη ρεαλιστικές προσδοκίες για το sex. Σε άλλους πάλι το να παρακολουθούν πορνό με τους συντρόφους τους δεν λειτουργεί με κακό τρόπο, αλλά αντιθέτως πάει σε άλλο –ανώτερο- επίπεδο την ερωτική τους ζωή. Οι έρευνες πάλι συνηγορούν ότι το να παρακολουθείς 40 λεπτά την εβδομάδα πορνό με τον/την σύντροφό σου μόνο καλό μπορεί να κάνει στη σχέση σας. Τι γίνεται όμως όταν η άλλη πλευρά δεν θέλει ούτε να το ακούσει; Πώς το βάζεις στο μυαλό του άλλου όταν παραείναι συντηρητικός και γενικώς δεν δοκιμάζει;

-Συζητήστε το
Ο ειλικρινής διάλογος πάντα διευκόλυνε τα πράγματα. Κουβεντιάστε, λοιπόν, με τον/την σύντροφό σας σχετικά με το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε να δείτε μαζί πορνό. Φροντίστε να έχετε επιχειρήματα όμως. Όσο πιο ανασφαλής είναι ο άλλος τόσο πιο πολλές αντιδράσεις θα έχει. Ακόμα κι αν σας το παίζει ο θεός ή η θεά στο κρεβάτι ή γκουρού του sex, αν σας λέει όχι σε πράγματα αντισυμβατικά είναι από ξεκάθαρη ανασφάλεια. Γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ακούσετε αντιδράσεις όπως «Νόμιζα πως μόνοι μας ήμασταν αρκετοί» ή άλλα τέτοια άκυρα που θα χρειαστούν γρήγορες και πλήρεις απαντήσεις.

-Εξηγείστε ότι δεν έχετε βαρεθεί, απλώς θέλετε έμπνευση για να γίνετε οι ίδιοι καλύτεροι
Εξηγείστε ότι είστε αρκετά ώριμοι και έξυπνοι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε αν έχετε κουραστεί ή βαρεθεί. Κάντε το σαφές ότι θα πρόκειται για μεταξύ σας παιχνίδι και τίποτα περισσότερο.

-Μην είστε επικριτικοί
Μην αντιδράσετε άσχημα, μην γίνετε επικριτικοί με τους άλλους αν επιμένουν να μην θέλουν να βάλετε το πορνό στην ερωτική ζωή σας. Δεν είστε παιδιά θυμωμένα που κάνουν μούτρα και θυμούς. Είναι αντιερωτικό κάτι τέτοιο. Είστε ενήλικες και μπορείτε να το διαχειριστείτε πολύ καλά αυτό που σας συμβαίνει.

-Επιλέξτε μαζί τι θα δείτε
Αν σας πει ότι δέχεται να δοκιμάσετε, προτείνετε στον σύντροφό σας να επιλέξετε μαζί την πηγή από την οποία θα δείτε πορνό και φυσικά να επιλέξετε μαζί το είδος. Υπάρχουν πράγματα αρκετά soft για αρχάριους. Μην τους πάτε απευθείας στα hardcore θεάματα… Θα το μετανιώσετε!

Share This

Leave a Comment