9 πράγματα που το φλερτ σου θα παρατηρήσει άμεσα μπαίνοντας στο διαμέρισμά σου

9 πράγματα που το φλερτ σου θα παρατηρήσει άμεσα μπαίνοντας στο διαμέρισμά σου

Η συντήρηση του διαμερίσματος είναι για κάθε άνδρα μια αγγαρεία, για την οποία συνήθως θεωρεί πως είναι έστω λίγο καλύτερος, από ότι ισχύει στην πραγματικότητα. Αυτός ο κανόνας έχει καθολική ισχύ και είναι κάτι που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, ειδικά όταν το φλερτ καταλήγει στην πολυπόθητη στιγμή που φέρνει το ασθενές φύλο, ως επισκέπτρια για πρώτη φορά στο σπίτι σου.

Τι είναι λοιπόν αυτό που οι γυναίκες προσέχουν από την πρώτη κιόλας στιγμή όταν εισέρχονται στον προσωπικό σου χώρο; Τι εκτιμούν και τι απεχθάνονται περισσότερο; Όσο κι αν κάθε περίπτωση παραμένει διαφορετική και δεν υπάρχουν πάντα σαφείς και απόλυτες συμβουλές για εξασφαλισμένη επιτυχία, αξίζει να ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω, τα οποία, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών τσεκάρει μεμιάς, όταν διαβαίνει την πόρτα του σπιτιού σου.

Βιβλία

Όσο κι αν σου φανεί παράξενο στη σχετική έρευνα, η πλειοψηφία των γυναικών δήλωσε πως αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει όταν μπαίνει στο διαμέρισμα ενός άνδρα. Αυτό προφανώς δεν σημαίνει πως πρέπει να ψωνίσεις βιβλία με το κιλό και να γεμίσεις τη βιβλιοθήκη σου, ούτε πως είναι απαραίτητο να διαθέτεις κάθε λογοτεχνικό αριστούργημα. Το γούστο και ο τύπος των αναγνωσμάτων όμως που σου αρέσουν, θα περάσουν από το γυναικείο φίλτρο και μάλιστα από την πρώτη επίσκεψη που θα γίνει στο χώρο σου. You have been warned!

Τουαλέτα/Μπάνιο

Για τις περισσότερες γυναίκες μια καθαρή τουαλέτα/μπάνιο προσφέρει ένα είδος μικρού οργασμού και μια τεράστια ανακούφιση. Μάλιστα υποστηρίζουν πως η πρώτη φορά που επισκέπτονται τα… ιδιαίτερα υπάρχει μια ένταση και πολλές τρομοκρατούνται στο ενδεχόμενο να βιώσουν την εμπειρία ενός αφρόντιστου και βρώμικου μπάνιου. Κάποιες άλλες είναι ακόμα πιο απαιτητικές και για να βάλουν… καλό βαθμό θέλουν να δουν κατεβασμένο το καπάκι της τουαλέτας (κάτι που μάλλον συμβαίνει σε ελάχιστες περιπτώσεις, όπως και ο ίδιος ξέρεις καλά). Από την άλλη δεν χρειάζεται να σου τονίσουμε πόσο σημαντική είναι η καθαριότητα και πόσο κακή εντύπωση θα κάνεις αν τα πράγματα είναι ελεεινά εκεί μέσα. Αποτελεί λόγο να χάσεις το παιχνίδι, πριν καν αρχίσει.

Να απουσιάζει οτιδήποτε σχετίζεται με την πρώην

Οποιαδήποτε ένδειξη της πρώην, όπως για παράδειγμα ένα παρατημένο γυναικείο σεσουάρ, δεν αξίζει να ρισκάρεις σε καμία περίπτωση να βρίσκεται στο χώρο σου, όταν πρόκειται να δεχτείς επισκέψεις από το καινούργιο σου φλερτ. Τα ραντάρ των γυναικών σκανάρουν όλο το χώρο και θα αντιληφθούν άμεσα, ακόμα και τις αποχρώσες ενδείξεις της πρώην σου στο χώρο. Πρέπει επίσης να γνωρίζεις πως οποιαδήποτε δικαιολογία καταφέρεις να επινοήσεις, δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα και θα δώσει την εντύπωση πως η πρώην σου είναι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ακόμα στο παιχνίδι, κάτι που σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο στις προοπτικές σου να… σκοράρεις.

Καθαρά σεντόνια

Είσαι ενήλικας. Κάνε χάλια τα σεντόνια στην κρεβατοκάμαρα, είτε επειδή μασουλούσες πίτσα ξαπλωμένος, είτε επειδή έκανες σεξ την προηγούμενη ημέρα, αλλά φρόντισε να τα έχεις καθαρά, την επόμενη φορά που θα θελήσεις να… ρίξεις πάνω τους το ερωτικό σου θήραμα. Αν τα σεντόνια σου έχουν στάμπες από πεπερόνι και ψίχουλα, το πιθανότερο είναι να κοιμηθείς μόνος σου και αυτό το βράδυ.

Ψυγείο

Δεν είναι ανάγκη να είναι γεμάτο, αλλά κάθε γυναίκα θα τσεκάρει λεπτομερώς τι περιέχει. Αν έχεις μονάχα νερά, μπύρες και μουχλιασμένα φρούτα, θα χάσεις πόντους και κυρίως δεν θα έχεις τη δυνατότητα να ετοιμάσεις έστω κάτι γρήγορο να προσφέρεις στο φλερτ σου κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Έχε τα απολύτως απαραίτητα για προετοιμάσεις έστω ένα γρήγορο σνακ ή ένα εύκολο πρωινό σε περίπτωση που η νύχτα εξελιχθεί όπως θα ήθελες και η άλλη μέρα σε βρει με συντροφιά στο σπίτι.

Φυτά

Όσο κι αν σου φανεί παράξενο, είναι κάτι που προσέχουν πολύ περισσότερες γυναίκες από ότι ίσως θα φανταζόσουν. Ειδικά αν τα φυτά που έχεις στο σπίτι ή στη βεράντα σου είναι περιποιημένα, αυτό για αρκετές εκπροσώπους του γυναικείου φύλου συνεπάγεται πως είσαι αυτό που λένε… keeper. Μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα δηλαδή σε… ελεύθερη μετάφραση.

Μουσικά όργανα

Εδώ χρειάζεται λίγο περισσότερη προσοχή, καθώς ναι μεν οι γυναίκες γοητεύονται στη θέα ενός μουσικού οργάνου, όμως αν έχεις δυο κιθάρες ακουμπισμένες σε περίοπτη θέση και δεν μπορείς να της παίξεις ούτε τα… κάλαντα, τότε έχεις κάνει στον εαυτό σου περισσότερη ζημιά από το να μην είχες κανένα μουσικό όργανο τριγύρω.

Κάτι από τέχνη

Όλες οι γυναίκες θέλουν να δουν ένα έστω αντικείμενο, είτε αυτό είναι πίνακας, είτε κάποια καλλιτεχνική φωτογραφία, είτε κάποιο γλυπτό, το οποίο να παραπέμπει σε τέχνη και να υποδεικνύει πως δεν είσαι εντελώς ορεσίβιος και δεν έχεις καμία επαφή με το… άθλημα. Κι αν δεν είναι κάτι που να συγκινεί την όραση, θα κοιτάξουν τους δίσκους ή/και τη συλλογή με τα cd σου και μάλιστα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια από ότι ίσως φαντάζεσαι.

Μερικές ατέλειες

Αν έχεις κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προετοιμάσεις το σπίτι σου στην εντέλεια, αυτό συχνά μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα αντί για πλεονέκτημα. Αν όλα είναι τακτοποιημένα αψεγάδιαστα τότε το φλερτ σου είτε θα συμπεράνει πως τα έκανες όλα στην εντέλεια για να την υποδεχτείς και πως υπό κανονικές συνθήκες πιθανότατα επικρατεί το απόλυτο χάος, είτε θα αρχίσει να φοβάται πως είσαι ο… American Psycho.

Share This
1 Comment
    • Manolis81
    • November 20, 2015
    • Reply

    Φοβερή φωτό διάλεξες και ταινιάρα το American Psycho! Αλλά δυστυχώς για τις γυναίκες που μάζευε στο σπίτι του ο Christian Bale, το καταλάβαιναν πολύ αργά το… έργο. Σφάξιμο με συνοπτικές διαδικασίες 🙂

Leave a Comment