5 κανόνες για σεξ στο γραφείο

5 κανόνες για σεξ στο γραφείο

Αν είσαι τυχερός, γιατί εκεί που έχει φτάσει η ανεργία ειδικά στις νεότερες ηλικίες, θεωρείται μάλλον ευλογία να έχεις δουλειά, ξοδεύεις τουλάχιστον οκτώ ώρες της καθημερινότητάς σου, αιχμάλωτος σε ένα γραφείο. Είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν στιγμές μέσα στις πολλές αυτές ώρες, που… απολαμβάνοντας την τύχη σου, αποφασίζεις να ρεμβάσεις και αφήνεις το βλέμμα σου να περιηγηθεί στο σκηνικό του γραφείου και τις συναδέλφους σου. Το ερώτημα είναι, τι συμβαίνει όταν η παρατήρηση οδηγεί στην ερωτική διέγερση και τον πόθο και αυτά  με τη σειρά τους, νομοτελειακά σε σπρώχνουν προς το σεξ;

Είναι προφανές πως ανεξάρτητα από το περιβάλλον, τα σεξουαλικά ένστικτα δεν δαμάζονται εύκολα και ακριβώς για αυτόν τον λόγο, έρευνες έχουν καταδείξει πως οι μισοί περίπου άνδρες εργαζόμενοι, έκαναν για τουλάχιστον μια φορά σεξ με μια συνάδελφο, κατά τη διάρκεια της εργασιακής τους καριέρας. Το τι επακόλουθα θα υπάρξουν στη συνέχεια βέβαια, είναι μια άλλη ιστορία. Για το λόγο αυτό, αν έχεις στόχο για λίγη… ερωτική δράση στο εργασιακό σου περιβάλλον, διάβασε τα παρακάτω tips, που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα, ίσως ακόμα και σωτήρια πριν ενδώσεις στο σεξ στο γραφείο.

Επικεντρώσου σε ένα ερωτικό θήραμα. Αν και μάλλον προκαλεί έκπληξη, οι σχετικές έρευνες και μελέτες για τη σεξουαλική συμπεριφορά στον εργασιακό χώρο, κατέδειξαν πως από όσους ενέδωσαν στους πειρασμούς του γραφείου, ένα ποσοστό που ξεπέρασε κατά τι το 50% το έκανε με περισσότερες από μια παρτενέρ και μάλιστα όσο βρίσκονταν στην ίδια δουλειά. Η διακριτικότητα στο βαθμό που δεν θα δημιουργήσεις εντός του εργασιακού χώρου μια… παρέλαση από κατακτήσεις και ερωμένες, είναι ο καλύτερος τρόπος για να μην την πατήσεις σε πολλά επίπεδα. Η λαιμαργία, όπως σίγουρα γνωρίζεις, αποτελεί θανάσιμο αμάρτημα και αν παίζεις σε πολλά ταμπλό στον ίδιο χώρο, εκτός του ότι αργά ή γρήγορα θα δημιουργήσεις αντιπάθειες, διακινδυνεύεις περισσότερα από όσα πραγματικά θα ήθελες για να κατευνάσεις τις… σηκωμάρες σου. Και να σαι σίγουρος πως ακόμα κι αν μερικοί μπορεί  να σε δικαιολογήσουν, θα υπάρξουν σίγουρα αρκετοί που δεν θα συγχωρήσουν αντίστοιχες συμπεριφορές.

Μάθε τις νομικές επιπτώσεις. Σε αρκετές περιπτώσεις, αν είσαι ανώτερος στην εργασιακή ιεραρχία από τη γυναίκα με την οποία αποφασίσατε να βγάλετε τα μάτια σας, υπάρχει περίπτωση στο εγγύς μέλλον το σεξ να θεωρηθεί σεξουαλική παρενόχληση, ακόμα και αν έγινε με την απόλυτη συναίνεση και των δυο εμπλεκομένων. Είναι λοιπόν σημαντικό να δείξεις προσοχή και επιμέλεια, να διερευνήσεις καλά τις προθέσεις και το προφίλ της γυναίκας που αποτελεί το ερωτικό αντικείμενο του πόθου σου στο γραφείο, πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι πιθανό να χάσεις πολύ περισσότερα από τη δουλειά σου και τον… ύπνο σου.

Ανακάλυψε τα καλύτερα σημεία στο γραφείο. Αν δεν μπορείς να… περιμένεις για να αναμείξεις το τερπνόν του σεξ με το ωφέλιμο της εργασίας, είναι απαραίτητο να έχεις καταλήξει στον πλέον κατάλληλο χώρο εντός του γραφείου για να στήσεις το σκηνικό του σεξ. Καλή και σούπερ διεγερτική, είναι μεν η αδρεναλίνη που απελευθερώνεται από τον κίνδυνο και το φόβο να σας κάνουν τσακωτούς, αλλά πρέπει να έχετε λάβει τα μέτρα σας. Αναζητήστε κάποια συνεδριακή αίθουσα ή meeting room, χωρίς παράθυρα, πόρτες που κλειδώνουν ή τις λιγότερο πολυσύχναστες τουαλέτες. Λίγη πρόνοια μπορεί να σε γλιτώσει από τα χειρότερα.

Προετοιμάσου για τα χειρότερα. Οι πιθανότητες είναι πως είτε αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο με κάποια συνάδελφο, ή ακόμα και μια σχέση, είτε απλά ενδώσετε σε περιστασιακό σεξ στον εργασιακό χώρο, αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα. Καλό είναι λοιπόν να συμφωνήσετε με την παρτενέρ σας, κάποιους βασικούς κανόνες πριν την σεξουαλική επαφή για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τα κάθε είδους ντράβαλα, όταν η φλόγα σβήσει. Ακόμα και όταν το ερωτικό σκηνικό περάσει την ημερομηνία λήξης του, θα είσαι αναγκασμένος να βλέπεις το παλιό πλέον σου φλερτ, καθημερινά, ή ακόμα και να συνεργάζεσαι, σε μόνιμη βάση, στενά μαζί του. Το να θέσετε πολιτισμένα και με χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών εξ’ αρχής κάποια όρια, είναι αποφασιστικής σημασίας για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να αποφύγετε αμφότεροι τα προβλήματα.

Σταμάτα να το ονειρεύεσαι και επιδίωξέ το. Το 85% των ανδρών που συμμετείχαν σε αντίστοιχες έρευνες αποκάλυψαν πως έχουν φαντασιωθεί για μια τουλάχιστον φορά πως κάνουν σεξ με κάποια συνάδελφο, ενώ το 90% από όσους τελικά ενέδωσαν, δηλώνουν ευτυχείς που το επιδίωξαν και το κατάφεραν. Αν το έχεις λοιπόν στο μυαλό σου, κάνε κάτι για να γίνει πραγματικότητα, έχοντας πάντα στο μυαλό σου όμως, όλα τα παραπάνω.

Share This
1 Comment
    • konstantinos
    • June 24, 2015
    • Reply

    Εμείς γιατί δεν έχουμε τέτοιες σαν αυτή στο γραφειο;;

Leave a Comment