Γιατί της αρέσει το spanking

Γιατί της αρέσει το spanking

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η περασμένη χρονιά ήταν σίγουρα η χρονιά που τα γυναικεία οπίσθια είχαν την τιμητική τους στην pop αλλά και την ερωτική παγκόσμια κουλτούρα. Το Anaconda της Micki Minaj και οι ατελείωτες selifes της Kim Kardashian οδήγησαν σε δραματική αύξησης της προσθετικής πλαστικής χειρουργικής για εμφυτεύματα στα γυναικεία οπίσθια και ο ήχος που προκαλείται από το spanking ακούστηκε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Το 2016 τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα και οι… πισωκίνητες σέξι γυναίκες συνεχίζουν να μονοπωλούν το ανδρικό ενδιαφέρον.

Με τα γυναικεία οπίσθια να είναι και πάλι τόσο πολύ της μόδας (όχι πως σταμάτησαν ποτέ να προκαλούν ρίγη ενθουσιασμού) είναι επόμενο κάθε άνδρας να θέλει να καταδείξει τη λατρεία του προς το συγκεκριμένο ανατομικό γυναικείο κομμάτι και στην κρεβατοκάμαρα. Τα ευχάριστα νέα είναι πως κάτι τέτοιο το θέλουν και οι γυναίκες με το spanking να αποτελεί πλέον μια εξαιρετικά δημοφιλή ερωτική πρακτική.

Από την άλλη ποτέ δεν είναι καλό να εξασκεί κανείς το spanking στα τυφλά, χωρίς δηλαδή να έχει προηγουμένως εξασφαλίσει τη συναίνεση της ερωτικής του παρτενέρ. Εκτός του ότι θα εκτιμηθεί πως σε ενδιαφέρει να κατανοήσεις τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, θα της δείξεις πως έχεις καλούς τρόπους. Αν ντρέπεσαι να τη ρωτήσεις τότε α) Ωρίμασε επιτέλους και β) δοκίμασε ένα απαλό χαστουκάκι στα πισινά της και δες πως θα αντιδράσει. Να σαι σίγουρος πως θα αντιληφθείς αμέσως αν έχεις το πράσινο φως. Διάβασε τώρα γιατί στην παρτενέρ σου αρέσει το spanking.

H εξουσία είναι σέξι

Αν και προφανώς κάθε γυναίκα αρέσκεται να βρίσκεται στη θέση του οδηγού και να έχει τον έλεγχο της ερωτικής πράξης σε ορισμένες περιστάσεις, είναι πάντα άκρως διεγερτικό και σέξι να βλέπει τον παρτενέρ της να παίρνει τα ηνία και να οδηγεί την ερωτική κούρσα. Διεκδικώντας τον έλεγχο στο σεξ, της δείχνεις πως ξέρεις τι θέλεις, πως να το κάνεις δικό σου και οι γυναίκες γουστάρουν όταν έρχεται η ώρα να μετατραπούν σε δέκτες της ερωτικής σου κυριαρχίας. Προφανώς πρέπει να θυμάσαι πως η μεγάλη εξουσία συνεπάγεται και μεγάλη ευθύνη, οπότε πρέπει να εξασφαλίσεις πως το spanking θα είναι απολαυστικό και για τους δυο σας. Μην τα κάνεις θάλασσα…

via GIPHY

Κάνει το σεξ πιο πικάντικο

Ακόμα και το καλύτερο σεξ μπορεί να πέσει θύμα στασιμότητας και να μετατραπεί σε βαρετή ρουτίνα. Όταν η παρτενέρ σου γνωρίζει εκ των προτέρων ποια θα είναι η επόμενη ερωτική σου κίνηση στο σεξ, τότε ο ενθουσιασμός της φθίνει και το μυαλό της θα αρχίσει να περιπλανιέται σε άλλα πράγματα (αν άφησε ανοιχτό το θερμοσίφωνα και τι είναι καλύτερο να φορέσει το βράδυ για παράδειγμα). Η αλήθεια είναι πως η φύση αγαπά την ποικιλία και τη διαφορετικότητα όσο κι αν η κοινωνία συχνά δείχνει να την απεχθάνεται. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι που ο ανθρώπινος οργανισμός είναι καλωδιωμένος για να προσφέρει και να δέχεται ηδονή και ο καθένας μας έχει το δικό του ερωτικό αποτύπωμα.

Είναι εντελώς φυσιολογικό να αισθανόμαστε την έξαψη και την ερωτική ένταση που μπορεί να προσθέσει στο ερωτικό παιχνίδι το spanking, τα δαγκώματα, το τράβηγμα στα μαλλιά και άλλες ερωτικές πρακτικές που επαναπροσδιορίζουν τη σεξουαλική μας συμπεριφορά και μας βοηθούν να ξεπερνάμε τα ερωτικά μας όρια, αγγίζοντας διαρκώς υψηλότερα επίπεδα απόλαυσης. Ακριβώς όπως θέλεις να τα ξεπεράσεις εσύ, με τον ίδιο τρόπο το επιζητά και η παρτενέρ σου.

via GIPHY

Αυξάνει την οικειότητα

Το να μοιράζεται νέες ερωτικές εμπειρίες με τον παρτενέρ της, είναι κάτι που οργανικά τη φέρνει πιο κοντά σου και ενισχύει τους δεσμούς που σας ενώνουν. Είτε αυτές οι εμπειρίες είναι να δοκιμάσετε μια νέα δραστηριότητα ή έξοδο, είτε αφορά να κάνετε λίγο περισσότερο kinky τα πράγματα στο σεξ, το βέβαιο είναι πως με τον τρόπο αυτό δημιουργείτε νέες ερωτικές αναμνήσεις μαζί, οι οποίες αναπόφευκτα θα προκαλέσουν σύνδεση σε βαθύτερο επίπεδο.

Υπάρχουν άλλωστε ακόμα και επιστημονικές μελέτες που υποδεικνύουν πως τα ζευγάρια που εξασκούν BDSM σεξουαλικές πρακτικές και πειραματίζονται έντονα με τις ερωτικές τους συμπεριφορές στο σεξ, προκαλούν ορμονικές αντιδράσεις που οδηγούν σε αυξημένα επίπεδα οικειότητας και ευδαιμονίας μετά το τέλος της ερωτικής πράξης.

Είναι διεγερτικό και ηδονικό

Τελικά ακόμα και το ίδιο το σώμα της υπάρχει πιθανότητα να αντιδράσει θετικά στα χαστουκάκια και το spanking. Ειδικά αν αυτό γίνει αυθόρμητα, αποδεικνύεται πως η απρόβλεπτη διέγερση και τα ερεθίσματα που δεν μπορεί να προβλέψει η παρτενέρ σου ενεργοποιούν τους υποδοχείς της ντοπαμίνης που ευθύνεται για την σεξουαλική απόλαυση. Μάλιστα αν απελευθερωθούν επαρκείς ποσότητες ντοπαμίνης στον οργανισμό της, τότε η παρτενέρ σου θα βρεθεί ένα βήμα πριν τον οργασμό.

via GIPHY

Είναι διασκεδαστικό

Πολλές φορές το spanking είναι διασκεδαστικό στα όρια του ξεκαρδιστικού. Είναι απλό, μας κάνει να αισθανόμαστε απολαυστικότερα και λίγο γέλιο κατά τη διάρκεια του σεξ είναι απελευθερωτικό και προσθέτει στη συνολική εμπειρία…

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν:

Χτύπα, χτύπα σαν άντρας!

Share This
1 Comment
  1. […] Source: Over18 Link: Γιατί της αρέσει το spanking […]

Leave a Comment