Γαλλίδα πορνοστάρ κάνει έκκληση στους γονείς: «Μιλήστε στα αγόρια σας για το sex»

Γαλλίδα πορνοστάρ κάνει έκκληση στους γονείς: «Μιλήστε στα αγόρια σας για το sex»

Η Γαλλίδα πορνοστάρ Nikita Bellucci κάνει έκκληση στους γονείς να μιλούν στα αγόρια τους σχετικά με το sex προκειμένου να μην την ενοχλούν χωρίς λόγο. Όπως η ίδια εξήγησε με ανάρτησή της στο Twitter, έχει κουραστεί να λαμβάνει μηνύματα από 12χρονα αγόρια που την ρωτούν διάφορα πράγματα σχετικά με το sex. Εκλιπαρεί με αυτήν την ανάρτησή της τους γονείς, να κάνουν το καθήκον τους και να διδάξουν οι ίδιοι στα παιδιά τους όλα όσα πρέπει αυτά να γνωρίζουν για το sex.

Συνεχίζοντας μάλιστα τον ισχυρισμό της αναφέρει ότι προφανώς και δεν είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόσβαση ενός παιδιού σε πορνογραφικό περιεχόμενο στο Ίντερνετ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει τα νεαρά αγόρια να στέλνουν μηνύματα στις πορνοστάρ ζητώντας τους να έχουν μαζί τους μια πρώτη σεξουαλική εμπειρία ή ακόμη το πρώτο τους φιλί.

«Υπάρχει απόλυτη έλλειψη διδασκαλίας και πρόληψης και δεν είναι δουλειά μας να διδάξουμε τα παιδιά σας», δήλωσε. Καλεί επίσης τους γονείς να λάβουν γνώση για το τι κάνουν τα παιδιά τους όταν μένουν μόνα τους και φυσικά να τα προστατέψουν. Δεν παρέλειψε μάλιστα να μοιραστεί και μηνύματα που κατά καιρούς έχει λάβει από διάφορα αγόρια. Σε ένα από αυτά, ένα 13χρονο αγόρι της ζητά γυμνές φωτογραφίες. Ποια ήταν η αντίδρασή της; «Κάνε τα μαθήματά σου και μην επικοινωνήσεις ξανά μαζί μου γιατί θα το πω στους γονείς σου»…

Share This

Leave a Comment