Έχεις φετίχ με τις γόβες στιλέτο. Λογικό…

Έχεις φετίχ με τις γόβες στιλέτο. Λογικό…

Το ντεκολτέ της γόβας, οι μικρές σχισμές από δάχτυλο σε δάχτυλο που ξεπροβάλλουν από τις γόβες στιλέτο. Το ψηλό και λεπτό τακούνι μα περισσότερο απ’ αυτό ο ήχος του στο πάτωμα, το ρυθμικό τακ τακ που θα μπορούσε να σημαίνει τον αργό ερχομό της προς εσένα, γυμνή μα πάνω στις γόβες της. Οι γυμνές γάμπες που προσπαθούν να ισορροπήσουν στα τακούνια σφιχτές και επίμονες… Αλλά περισσότερο απ’ αυτό, η σκέψη ότι η γυναίκα που επιλέγει να φορέσει τις όχι και τόσο άνετες γόβες στιλέτο, είναι μια αδίστακτη και με αυτοπεποίθηση ύπαρξη που ξέρει να περνάει καλά και να δαμάζει τον πόνο…  Όχι, δεν είσαι ανώμαλος αν φτιάχνεσαι με τις γόβες στιλέτο. Είναι κανονικό. Ακόμα πιο κανονικό είναι αν φαντασιώνεσαι τη σύντροφό σου να τις φορά την ώρα του σεξ. Και είναι τέρμα κανονικό, αν τολμήσεις να το ζητήσεις.

Δεν θέλουμε να σε πρήξουμε με διάφορα ψυχαναλυτικά. Για την ιστορία, ωστόσο, πρέπει να ξέρεις ότι ο πατέρας της Ψυχανάλυσης Σίγκμουντ Φρόυντ, έλεγε πως το παπούτσι συμβολίζει το αιδοίο. Όταν, λοιπόν, στο παπούτσι υπάρχει ψηλό τακούνι, ο συμβολισμός πάει ακόμα πιο πέρα εφόσον αυτό σημαίνει ότι το πέος έχει διεισδύσει στον γυναικείο κόλπο.

Από την άλλη, εσύ είσαι εκείνο το καλό παιδί που κάνει μασαζάκι στα πέλματα της καλής του όταν αυτή γυρίζει κουρασμένη από το γραφείο. Πώς να διανοηθείς να της ζητήσεις να ξαναβάλει γόβες και μάλιστα πιο «δύσκολες» όπως οι γόβες στιλέτο; Το πιο πιθανό είναι να μην έχει καν ένα τέτοιο ζευγάρι παπούτσια στη ντουλάπα της. Τα πράγματα είναι απλά… Θα διαλέξεις εσύ τις γόβες στιλέτο που σε φτιάχνουν και θα τις προσφέρεις στη σύντροφό σου. Πρόσεξε όμως… Όχι σαν δώρο σε εκείνη, αλλά σαν δώρο σε εσένα. Μια κάρτα με το μήνυμα «Μου πήρα αυτό σήμερα. Ελπίζω να σου αρέσει…», ή ακόμα καλύτερα να το γράψεις στον πάτο του παπουτσιού, θα την κάνει να μην θέλει να βγει απ’ το παιχνίδι…

Και αν –λέμε αν- γκρινιάξει (που αποκλείεται αφού σε όλες αρέσουν οι εκπλήξεις) σου έχουμε extra tip. Περιποιήσου τις γόβες στο εσωτερικό τους, απλώνοντας μια λεπτή στρώση από βαζελίνη, τόσο όσο ώστε να μην γλιστράει αλλά να μαλακώσει το δέρμα και να είναι πιο άνετες. Στην ανάγκη επίλεξε στο σεξ στάσεις που την θέλουν με το πόδια ψηλά. Κάπως έτσι θα παίρνετε μάτι και οι δύο το νέο σας παιχνίδι χωρίς γκρίνιες και άλλα που θα μπορούσαν να σας ξενερώσουν. Enjoy!

 

Share This

Leave a Comment